Jannata Resort & Spa Ubud

Jannata Resort & Spa Ubud

- Bali, Indonesia
Highlight
Jannata Resort & Spa is a boutique property with tranquil valley views in the rural village of Sebali, just outside of Ubud. It is attuned to the surrounding environment through a design concept that respects Bali’s rich artistry and cultural heritage...

promo paket

Starting (/package net):
IDR 6.875.000
Starting (/package net):
IDR 9.185.000

CUSTOMER REVIEW


CUSTOMER REVIEW

4.6
OUT OF 5
Based on 5 reviews

Very Good
3
Good
2
OK
0
Poor
0
Very Poor
0
Ganindhika Wiratmadja Ms  

Very recommended for honeymoon ! Good hospitality and very humble staff. The room is very neat and clean, well-construct and you can eat yoir breakfast at the balcony !

Yossy Novianti  

Pelayanan sangat baik, paket honeymoon lengkap mencakup semua aktivitas. Overall sangat puas dan recommended.

Glen Christian Mr   

Saya sungguh terkesan dengan Honeymoon Package dari weddingku. Pelayanan nya sangat memuaskan mulai dari arrangement untuk penjemputan dari airport. Dan harga paket nya terjangkau. Sangat recommended!

Marrisa Girsang Mrs   

Tempatnya walaupun jauh (dan cukup remote), tapi memang bagus, sesuai dengan foto-fotonya. Bener-bener private dan sepi (cocok buat honeymoon). Unit sedikit (sekitar 20 unit), jd gak terlalu crowded. 99% tamu orang asing (tergantung selera sih, kalau kami seneng2 aja sih). Stafnya sangat ramah dan sangat membantu. Selalu siap membantu. Transport juga sangat membantu. Cuacanya super dingin. AC mati pun tetep dingin banget. Jadi buat yg gak tahan dingin, private poolnya mungkin gak kepake kalau pagi-pagi. Paket romantic dinnernya weddingku sebenernya yg plain (gak ada hiasan2 kaya di foto), tp kami kebetulan dapat yg full package krn sebelumnya ada yg pesen romantic dinner full package. Hehe. Kalau soal makanan, spaghetti nya enak, tuscan farmernya enak, tapi nasi gorengnya enggak, yg lain-lainnya biasa aja sih. Not bad, tapi not great either. Tips: grabfood/gofood masih ada sih (walau jarang), jd bisa jd alternatif :P Jarak 20m dari situ juga ada resto sih, buka sampe jam 10 malem, jadi ada alternatif sih.

Claudia Mrs & Sukardi Mr  

Quite romantic place. All the staffs are very polite and welcoming. Even from day 1, we were picked up by a very warm staff named Gunawan. He was very helpful. When we arrived, we were greeted with a lot of smiles. Delicious food. The floating breakfast is a must. Candle light dinner is nice! The spa was one of the best we had in Bali, very nice! What we missed is our honey moon cake that was promised for Day 2. We didn't get it, so we called on Day 2 afternoon and got a new promise that it will be delivered at 9.30 PM. When it didn't happen, we don't bother anymore, because we are going to check out on Day 3 anyway. Other than the missing honey moon cake, it was a pleasant experience. Thank you Jannata!

Hotel Highlight

address:
Jl. Rsi Markandya, Br. Bangkiang Sidem Desa KelikiTegalalang - Gianyar, Bali 80561 Indonesia
- Bali

facilities:

  • Air Conditioning
  • Airport Transfer
  • Doctor On Call
  • Hair Dryer
  • Main Pool
  • Restaurant
  • Safety Box
  • Satelitte TV / TV Channel
  • Shower
  • Tour Service
  • Transportation Service
  • Wi Fi / Internet Facility